Paturi matrimoniale

Fie ca iti decorezi o camera mai veche sau una proaspat construita, in dormitoarele matrimoniale un loc special il ocupa patul dublu amplasat central.
Daca marimea acestuia este in general de l=220cm/L=200cm/h-45cm, forma si culoarea pot sa varieze in functie de stilul dorit si personalitatea locatarilor.

Patul matrimonial este cel care “dicteaza” in camera stilul si culorile in care se decoreaza intreriorul. In magazinele de mobila vom descoperi modele in stil clasic sau victorian cu baldachin, cu linii curbe ce deseneaza modele pe peretele camerei vopsit in culori deschise sau combinatii moderne si chiar avangardiste. Culorile calde in tonuri de crem, bej sau bleu genereaza nota de calm si echilibru interior. La fel de ingenioase sunt cele in culori inchise, negru sau wenge care imprima interiorului personalitate prin contrastul ferm alb/negru. Langa paturile mari se asociaza de cele mai multe ori dulapul cu trei usi culisante si oglinda pe usa centrala in aceeasi nuanta de culoare.
Un spatiu al camerei poate fi ocupat de comode cu 3-5 sertare ; cu sertare si usi laterale care dau o nota unitara camerei. Pentru persoanele care doresc un stil modern si usor avangardist pot alege paturile foarte late, cu inaltimea de maxim 30cm, realizate din combinatii de fier forjat si metal cromat cu tablia superioara ce se curbeaza in linii ample cu decoratiuni florale ; paturi in combinatii de metal cromat si lemn natural sau furniruit, realizat in linii simple.


Sifonier doua usi
Dormitor din lemn masiv

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*