Pardoseli de cauciuc pentru exterior

Pardoselile din cauciuc pentru exterior se folosesc atat pentru estetica obtinuta, cat si pentru calitatile lor. Realizat prin tehnologii noi de fabricare, avand in compozitie granule de cauciuc natural reciclat imbinat cu liant poliuretanic si pigmenti pentru culoare este un material foarte rezistent.

Datorita temperaturilor de prelucrare foarte ridicate, aceste pardoseli din cauciuc au caracteristici de flexibilitate si elasticitate maxima, iar culoarea rezista 20 de ani.
Placa pentru pardoseala este de mai multe tipuri : cu fata exterioara plana, cu asperitati, iar cea posterioara neteda sau profilata, in functie de grosime. Structura exterioara ii confera calitati antiderapante.


pardoseli cauciuc 
Pardoselile din cauciuc sunt usor de curatat cu aspiratorul sau cu jet de apa de mare presiune, nu putrezesc si rezista la temperaturi scazute. Aria de utilizare este larga si se structureaza dupa tipul de trafic : intens, greu sau pietonal.
Avantajele utilizarii sunt multiple :
a) absorb socul mecanic si reduc riscul accidentelor cauzate prin caderi ;
b) sunt antiderapante ;
c) permit scurgerea apei ;
d) sunt rezistente la factorii de mediu ;
e) sunt termoizolante si fonoizolante ;
f) suporta greutati mari si absorb vibratiile ;
g) sunt usor de montat.
Se pot utiliza in diferite spatii exterioare : terase ; balcoane ; piscine ; alei in gradini ; teren de sport ; terase ale restaurantelor, motelurilor si pensiunilor ; spatii de joaca pentru copii.


Amenajarea spatiilor verzi
Gratarul de gradina - recomandari de functionare

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*