Parchet bambus – Modele si poze

Bambusul este o planta folosita in Asia de mii de ani pentru constructii si amenajari interioare. Parchetul de bambus este solutia ideala pentru rafinament si eleganta in locuinta sau in alte spatii.

Este un produs rezistent si versatil, iar pardoseala din bambus creeaza interioare de o frumusete autentica, motiv pentru care este cautat peste tot in lume.


 


 parchet bambus


 


Montarea parchetului de bambus nu difera cu mult de a celorlalte tipuri de parchet. Suprafata destinata montarii sa fie curata, fara urme de umezeala, grasimi, vopsea sau ceara.


 


Parchetul trebuie depozitat in locul instalarii cu cel putin 24-72 de ore inainte pentru a se adapta conditiilor de temperatura si umiditate a incaperii.


Montarea parchetului de bambus reprezinta ultima operatiune in cursul unei lucrari de constructie sau renovare.


 


Sunt 3 metode de montare a acestui tip de parchet : batut in cuie, cu adeziv (special) sau flotant (prins de el insusi fara sa scape).


Montarea flotanta este recomandata in cazul instalatiilor de incalzire prin pardoseala. Pentru un aspect placut este recomandata asezarea lui paralel cu cel mai lung perete din camera.


 


In vederea obtinerii unei calitati superioare in montaj se recomanda efectuarea lucrarii de catre specialisti.


Parchetul de bambus este rezistent la apa, poate fi intretinut usor cu produse obisnuite de curatare si reprezinta o solutie pentru pardoselile din orice incapere a locuintei.


Paleta coloristica implica nuante diverse.


Echipe Parchetari | Montaj parchet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*