Parchet alb lucios

Alegerea parchetului in functie de stilul arhitectural al cladirii, destinatia interioarelor si implicit componentele ambientale existente. Pardoseala este suprafata cea mai solicitata dintr-o incapere pentru ca presupune actiunea de deplasare si asezare a diferitelor obiecte.

Calitatile estetice trebuie imbinate cu cele de rezistenta, posibilitate de intretinere si curatare, absorbtia caldurii si reflexele luminii. In acest scop s-a realizat parchetul alb cu suprafata acrilica super lucioasa.


parchet alb lucios
Acest tip de parchet are o garantie de 10 ani si reprezinta o alegere perfecta in spatiile care solicita luminozitate:interioare ale locuintei, camere de muzee, sali de sedinte sau birouri. In ciuda culorii sale pretentioase este foarte usor de intretinut si rezistent la factorii chmici din compusii solutiilor de curatare.
Parchetul din lemn masiv sau cel dublu/triplu stratificat poate deveni alb lucios prin tratarea industriala cu solutii ce ii ofera rezistenta la factorii externi, eleganta si fiabilitate in utilizare.
Parchetul din lemn sau PAL poate deveni alb lucios prin vopsirea acestuia cu vopsea speciala si tratarea acestuia cu lac poliuretanic monocomponent, ecologic, pe baza de apa, care ii genereaza rezistenta la intretinere si curatare cu solutii pentru lemn si parchet.
Intr-o incapere se recomanda utilizarea acestui tip de parchet pe suprafete reduse, in directii orientate spre sud sau nord, evitandu-se asa-zisul “efect de orbire” generat de luciul sau.


Dusumeaua
Echipe Parchetari | Montaj parchet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*