Parchet alb lucios

Alegerea parchetului se face in functie de stilul arhitectural, destinatia
interioarelor si implicit componentele ambientale existente. Pardoseala este suprafata cea mai solicitata dintr-o incapere pentru ca presupune actiunea de deplasare si asezare a diferitelor obiecte. Calitatile estetice trebuie imbinate cu cele de rezistenta, posibilitati de intretinere si curatare, absorbtia caldurii si reflexele luminii.
In acest scop s-a realizat parchetul alb cu suprafata acrilica super lucioasa.
Acest tip de parchet are o garantie de 10 ani si este o alegere perfecta in spatiile care solicita luminozitate: interioare ale locuintei, camere de muzee, sali de sedinte sau birouri.
In ciuda culorii sale pretentioase este foarte usor de intretinut si rezistent la factorii chimici din compusii solutiilor de curatare.
Parchetul din lemn masiv sau cel dublu/triplu stratificat poate deveni alb lucios prin tratarea industriala cu solutii ce ii ofera rezistenta la factorii externi, eleganta si fiabilitate in utilizare.
Parchetul din lemn sau PAL poate deveni alb lucios prin vopsirea acestuia cu vopsea speciala si tratarea acestuia cu lac poliuretanic monocomponent, ecologic, pe baza de apa, care ii genereaza rezistenta la intretinere si curatare cu solutii pentru lemn si parchet.
Intr-o incapere din locuinta se recomanda utilizarea acestui tip de parchet pe suprafete reduse, in directii orientate spre sud/nord, evitandu-se ?efectul de orbire? generat de luciul sau.

Treceri de pardoseala
Nuante parchet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*