Open space design

Nevoia de spatiu aerisit si libertatea de miscare au determinat aparitia unui nou stil in amenajarile interioare denumit “open space”. Aceasta reprezinta o solutie moderna atat pentru apartamente, cat si pentru case sau birouri nou construite sau mai vechi.

Echipa designerilor acestui stil reusesc sa gaseasca solutii ingenioase pentru imbinarea realitatilor concrete de spatiu, functionalitate si inovatie intr-un echilibru perfect.
Prin denumire, stilul implica spatii ample pe care le modeleaza si le dezvaluie innobilandu-le prin utilizarea unor materiale, forme si palete culoristice noi. Un apartament remodelat in acest stil presupune o anumita tema pe care o regasim in toate incaperile reprezentata prin forme si culori.
Ca exemplu am putea da ?tema marina? sau ?tema griurilor? ce se regaseste in living prin culoarea draperiilor, finetea perdelelor, vopseaua peretilor; pe unul dintre ei fiind realizat un aspect de valuri inspumate, covorul poate avea culoare bleu cu inflexiuni ivorii.
Aceeasi tema apare in dormitorul vopsit in nuante de bleu si alb, mobilierul alb cu baldachin albastru, iar pe un perete un tablou cu tema marina in rama alba. Aceleasi nuante se regasesc in bucatarie, in baie si pe hol reprezentate de elemente in culori reprezentative.
Designerii realizeaza locuri inedite in spatii mai putin comune: coltul camerei, holuri sau nise carora le ofera o noua viata. Specific acestui stil este spatiul amplu, aerisit, puternic personalizat.

Design interior living cu bucatarie
Cum alegem culoarea pentru camera copilului

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*