Noua gama de usi antiefractie – 2010

ARTICOL PUBLICAT DE FIRMA:


SC PROIMOB INTERMED SRL


E-mail: office@usi-proimob.ro


www.usi-proimob.ro


Siguranta casei si a familiei ne preocupa pe fiecare in parte.


Calatoriile dese, sau absentele de acasa pe perioade mai mari de timp ne fac sa stam tensionati , gandindu-ne la siguranta casei si a bunurilor.


Alegerea unei usi antiefractie, nu este una usoara. Desigur exista multe astfel de usi pe piata, insa securitatea inalta este oferita doar de produsele solide si de calitate superioara.


De 10 ani Proimob Intermed se afla pe piata usilor metalice antiefractie fabricate in Israel. Usile pe care compania noastra le importa sunt usi confectionate integral din otel galvanizat dotate cu sistemul Mul-T-Lock. Toate usile (indiferent de modele) sunt usi antiefractie ce respecta aceleasi standarde inalte.


Exista gama simpla de usi antiefractie cu finisajul PVC ce imita lemnul, si gama de usi artistice cu diferite modele si elemente decorative. In functie de aspectul estetic al usii variaza si pretul, numai ca, usa in sine este aceeasi, acelasi system Mul-T-Lock si aceleasi componente interne de inalta calitate si siguranta.


 


O usa reprezinta imaginea casei si a proprietarului. O usa frumoasa ofera o atmosfera placuta si relaxanta, atat pentru cei din exterior cat mai ales pentru cei din interior. Acum achizitionarea unei usi care sa fie o usa metalica solida, antiefractie si in acelasi timp o usa speciala, cu aspect modern si placut, a devenit mult mai simpla.


Rav-Bariach Israel a scos pe piata noua colectie de usi 2010. Printre liderii modiali, alaturi de binecunoscuta companie SuperLock, Rav-Bariach a reusit sa atinga performanta producerii unor usi moderne, la aceleasi standarde inalte. A


cum pretul nu mai este o problema in cumpararea unei usi antiefractie, care pe langa functia de securitate, are atu-ul unei usi moderne cu un design inovator.


Noua gama de usi Rav-Bariach se adreseaza clientilor cu gusturi indraznete ce doresc mai mult de la o usa. Mai jos avem cateva din noile modele impreuna cu descrierea lor.


 Usa antiefractie culoare orangeModel Laccatto Orange –  usa de prestigiu, imbracata in panouri de aluminiu, disponibile in diferite variante de culori.


 


Usa CubeModel Cube – usa cu design modern si minimalist. Usa poate fi personalizata in functie de dorintele clientului.


Usa Dekel alba


Model Dekel – usa simpla si eleganta care este vopsita cu vopsea pe baza de compusi metalici in camp electrostatic.


Arcade pentru usi de interior
Usi de sticla

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*