Mozaic pentru baie

Placarea interioarelor cu mozaic asigura un finisaj care trezeste interesul oricui, iar modelele realizate pot fi unicat. Datorita placilor de dimensiuni mici, lucrarile de placare a peretilor, a pardoselii sau a cazii, daca se doreste, asigura un spatiu bine dimensionat, pus in valoare, alaturi de trainicia materialului folosit.

Mozaicul poate fi realizat din granit, din ceramica sau sticla speciala, mata sau colorata.
Placarea interioara cu mozaic presupune utilizarea unor lianti speciali de interior, iar marimea si forma pieselor de mozaic este diversa. De la clasicele bucati cu dimensiuni de 1 X 1cm; 2 X 2cm sau 1 X 3cm, s-a ajuns la forme rotunde, ovale sau piese cu care se recompun, asemenea unui puzzle o imagine unicat.
Fireste ca palcarea cu mozaic reprezinta o solutie ce personalizeaza interiorul baii, fie ca reprezinta un anumit simbol, fie ca este uni sau in combinatie bicolor. Mozaicul asigura protejarea peretilor oferind si un aspect elegant.
Daca doriti un model unicat, firmele de resort ofera o gama variata de modele, in curcubeie coloristice.
Intr-o baie mica, se poate alege pentru un perete decorarea cu un aspect marin sau fantezist, iar pe ceilalti pereti si pe pardoseala o culoare de contrast sau una dintre cele dominante din tablou.
Metoda de a impodobi baile cu imagini format mare din mozaic este preluata din alte tari.
Eleganta mozaicului din sticla permite realizarea unor modele geometrice sau realizarea unui tablou imens.

Dulap din lemn cu oglinda pentru baie
Modele de bai crem

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*