Modele usi exterioare antiefractie – 2010

ARTICOL PUBLICAT DE FIRMA:


SC PROIMOB INTERMED SRL


E-mail: <OFFICE@USI-PROIMOB.RO office@usi-proimob.ro

www.usi-proimob.ro

Modelul Laccatto Orange reprezinta un model de usa de prestigiu care este imbracata in panouri de aluminiu, disponibile in diferite variante de culori.

 

 Model LacattoPanourile de aluminiu pot fi de culoare mata: orange, alb, nichel sau cafea sau de culoare lucioasa: negru, gri sau Bordeaux. Intre panourile de aluminiu este plasat un panou de furnir natural – Nuc si insertii subtiri de aluminiu ce pot avea urmatoarele culori: nichel, alb, orange, cafea. Insertiile pot fi si de furnir, in functie de dorintele clientului. Maner Ariel culoare nichel mat sau lucios.


O usa moderna ce poate fi personificata in functie de gusturile fiecarui client.


 


 Modelul CubeModelul Cube reprezinta un model de usa cu design modern si minimalist. Usa poate fi personalizata in functie de dorintele clientului. Usa este decorata cu cuburi de aluminiu incluse in structura usii. Cuburile pot fi avea orice culoare din RAL.Foaia de usa are culoarea RAL 9019 iar cuburile RAL 9002, respective RAL 3003. Maner IDAN.


Modelul DekelModelul: Dekel reprezinta un model de usa simpla, dar elegant care este vopsita cu vopsea pe baza de compusi metalici in camp electrostatic – alb RAL 9001.


 


Clientul poate alege orice culoare dorita din RAL. Geamuri decorative de culoarea laptelui. Geamurile sunt protejate de grilajul de fier, inclus in compozitia foii de usa.Maner Nitan


Arcade pentru usi de interior
Usi de sticla

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*