Modele si tipuri de flotoare | Instalatii sanitare

Flotoarele au patruns din ce in ce mai mult in multe domenii de activitate.


In mod curent flotoarele folosite la instalatiile sanitare sunt confectionate din plastic dur sau metal special care sa permita utilizarea lor in mediul acvatic.


Flotoarele pentru wc sau pentru pompele de apa necesare aductiunii apei prin presiune sunt deja cunoscute.


 


 Flotor pentru wcO gama larga de flotoare utilizate din ce in ce mai des sunt cele pentru panourile solare, flotoare pentru obtinerea energiei electrice, flotoare pentru decolarea avioanelor de pe apa sau de pe zapada.


Intr-o alta categorie de flotoare se inscriu cele plutitoare, utilizate in construirea caselor pe pontoane plutitoare, putand apoi fi transportate oriunde pe apa.


Construite din plastic, de mari dimensiuni, sunt flotoarele pentru pontoanele marine.Flotoarele laterale pentru stabilitatea caiacelor in cazul unui vant puternic sunt gonflabile, confectionate din material rezistent, pot fi usor montate si demontate, se pot utiliza si ca vasle, daca este necesar.Flotoarele 3D realizate din cauciuc natural sunt rapide, au un indice de frecare redus la inaintare si sunt capabile sa intre in acvaplanare. Se utilizeaza indeosebi la ambarcatiunile usoare.


Flotoarele pentru aeromodele sunt utilizabile la orice model cum axa pana in 800grame.


Cazi cu functie de hidromasaj

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*