Modele de vizoare pentru usi

Usa unei locuinte care face legatura cu exteriorul trebuie sa fie rezistenta, eleganta si potrivita cu ansamblul constructiei.
De obicei usile cu acest rol sunt pline, impiedicand vizibilitatea spre interior. Pentru a putea vedea persoana care doreste sa intre in locuinta se monteaza vizoarele.

Acestea sunt accesorii mici, montate in foaia usii in functie de inaltimea dorita. Usile metalice au incluse si vizoarele din otel inoxidabil montate la inaltime standard, 1,50m.
Acest tip de vizor contine doua tipuri de lupa: una care mareste unghiul de vizibilitate intre 30-45cm si o alta care impiedica vizibilitatea dinspre exterior spre interior.
Aceste lupe sunt montate pe un accesoriu cu forma rotunda potrivit montarii pe orice tip de usa cu grosimi intre 35-50cm.
O alta varianta pentru a vedea cine iti bate la usa este folosirea vizorului electronic.
Acesta functioneaza cu doua baterii sau acumulatori AA. Montarea lor se face la usi confectionate din materiale diferite, cu grosimi intre 35-57mm.
Vizorul electronic foloseste un ecran LCD care prin apasarea unui buton porneste vizorul, iar a doua apasare a butonului mareste imaginea celui din fata usii. Are senzor de lumina care se declanseaza daca nu este luminata intrarea; se utilizeaza usor si de catre copii.
Se poate monta in locul vizorului o camera video conectata cu un fir la un PC. Desi nu este conceputa ca masura antiefractie, este bine sa vezi cine iti suna la usa inainte de a deschide.

Batator pentru usa in forma de inel
Usi de intrare confectionate din lemn masiv

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*