Modele de sufragerii

Fiecare familie si-a amenajat o camera cu destinatie speciala, numita sufragerie, denumita ulterior living. Amenajarea acesteia presupune un mobilier compus din biblioteca, fotolii, canapea si masa, langa care optional se pot adauga si alte obiecte de mobilier cum ar fi comode, masuta tv, etc.in functie de spatiu si preferinta.

Linia clasica a mobilierului s-a pastrat, fiind realizat din lemn masiv sau furniruit, cu elemente decorative sculptate sau aplicate. Biblioteca are un format standard fiind compusa din 3-5 corpuri cu inaltimea de 1,60- 1,90cm ce contin spatii inchise cu usi batante si rafturi deschise.
Mesele masive in forma patrata sau ovala in jurul careia scaunele cu spatar realizate pe structura de lemn masiv au sezutul si spatarul tapitate cu stofa ce se regaseste la fotolii si la canapea
Mobilierul modern destinat sufrageriei este mult mai simplu, realizat din PAL sau lemn furniruit adesea in doua nuante cromatice, compus din biblioteca cu rafturi si spatiu pentru tv.
Formele asimetrice deseneaza pe perete unghiuri si spatii libere, aerisite care amplifica spatiul camerei. Mesele sunt joase, realizate din PAL sau combinatii interesante de sticla si metal cromat, metal si lemn sau sticla si marmura.
Fotoliile sunt tapitate cu piele ecologica, naturala sau stofa in combinatii cromatice inedite care se regasesc si in canapeaua care poate fi fixa sau extensibila, pentru 2-3 persoane realizata pe structuri de metal cromat sau lemn masiv.


 


Mobila tapitata pentru sufragerie
Mobilier tapitat pentru living

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*