Modele de porti metalice

Portile metalice pot constitui spatii care fac legatura cu exteriorul atat pentru institutii, spatii comerciale sau rezidentiale. Portile metalice se pot realiza din fier forjat, din teava rectangulara de grosimi diferite sau din inox. Inaltimea acestora difera dupa preferinta intre: 1,20m-2,50m sau mai inalte.
Daca se doreste prin modelul portilor metalice sa se pastreze arhitectura casei, exista modele cu arcade in partea superioara, drepte si cu o bara orizontala care ii marcheaza partea superioara.
Alte modele ar fi cele cu partea superioara in zig-zag sau cu onduleuri ce se regasesc in design-ul gardului.
Portile pot fi realizate in combinatie cu lemn sau tabla cu forme particularizate. In privinta portilor din fier forjat, imaginatia nu cunoaste limite.
De la portile ce reproduc modele consacrate ale perioadei clasice, la cele mai moderne si stilizate forme.
Materialul din care sunt realizate portile este vopsit in camp electrostatic cu grunduri si vopsele speciale care protejeaza materialul de factorii de mediu, nefiind necesara intretinerea in timp.
Portile din otel au elemente decorative din inox sau fier forjat montate pe mijloc sau in capatul superior al barelor.
Portile din teava patrata sau rotunda, zincata, pot fi mai dese in partea de jos pentru a impiedica intrarea/iesirea animalelor mici.
Porti din teava rectangulara 80 X 80 X 4 cm cu principiu de prindere platband. Dupa deschidere pot fi: a) batante, b) glisante, c) automate,d) tip consola.

Alei si placari cu piatra cubica

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*