Modele de hota insula pentru bucatarie

In bucatariile mari sau mici hota isi are rolul special de purificare a aerului, eliminand excesul de aburi in timpul prepararii mancarii.
Hota insula are un design special deoarece are forma dreptunghiulara, adaugand stil in imaginea de ansamblu a bucatariei.

Beneficiile utilizarii acestui produs deriva din:
a) nivelul de absorbtie al aburului ce poate fi controlat continuu;
b) nivelul de zgomot redus;
c) filtrul de grasime lavabil;
d) filtrul de carbon ce absoarbe particulele de grasime din aer.
Un alt model indigen il reprezinta hota insula din inox, cu inaltimea de 940 mm, latimea de 848 mm si adancimea de 490 mm. Nivelul de zgomot intre 50-62 dB si cele doua filtre ce se pot curata adauga un avantaj aparte.
Greutatea este de 1,7 kg, iar cablul de alimentare cu lungimea de 1,9 m. Capacitatea de evacuare in 4 viteze are volumul intensiv de 550m3/h, volumul maxim de 460 m3/h, iar minim de 190 m3/h. Cele doua becuri cu halogen cu putere de 20 W ofera lumina suficienta in cazul gatitului pe timp de noapte. Pentru bucatariile amenajate in stil modern hotele insula in forma cilindrica din inox adauga un farmec special. Acestea au o serie de facilitati fiind dotate cu absorbtie periferica si centrala insumata la 800 m3/h, un motor cu putere de 250 V cu 3 trepte de viteza si doua filtre: unul de carbon si unul de inox, lavabil. Hota insulara din inox si sticla are un design modern, o capacitate mare de absorbtie a aburilor 650 m3/h.

Baterii pentru bucatarie din inox

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*