Modele de galerii pentru perdele

Varietatea modalitatilor de prindere a perdelei la fereastra reprezinta o optiune care pune in valoare perdeaua si implicit camera cu o adevarata simfonie de forme si culori.
Un efect aparte il au galeriile. Acestea sunt intr-o mare varietate de materiale, ce se pot asorta cu ambientul camerei.

Galeriile metalice, simple sau duble, realizate din metal cromat lucios sau mat au pe extreme diverse modele : flori, frunze, manunchi, lira, etc.
In aceeasi categorie intra si galeriile realizate fin fier forjat. In aceeasi categorie se gasesc minigalerii pentru ferestre mici.


modele galerii pentru perdele
Pentru camerele pretentioase decorate in stil baroc sau medieval capetele galeriilor metalice au terminatii cu manere din sticla alba sau colorata in forme diverse, sau manere incastrate cu cristale ce atrag privirile in orice moment al zilei.
Galeriile realizate din lemn natur in nuante de mahon, cires, wenge reprezinta un accesoriu potrivit intr-o camera in care mobilierul este din lemn din aceeasi nuanta sau una opusa.
Capetele acestora se termina cu forme rotunde, florale, ingerasi, capete de leu sau alte modele la alegere.
Inelele pentru perdele sunt din materiale fine si rezistente la frecvente manipulari, confectionate din otel sau metal cromat, sau lemn, dupa caz.
Aceste variante reprezinta cele mai sigure si eficiente modalitati de prindere a perdelelor si draperiilor si nu necesita o intretinere speciala.


Galerie din lemn pentru perdea
Materiale pentru draperii

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*