Modele de dressing-uri

Obiectele care nu sunt folosite adesea trebuie depozitate in spatii bine delimitate si sa stea in conditii bune. Se gasesc in magazinele de profil sau la producatori o gama ampla de modele de dressing-uri pentru spatii interioare.

In cazul in care spatiul permite, se pot monta corpuri modulare asemanatoare unui dulap clasic ce au caracteristicile : L=45,2cm/A= 57,4 cm /H=220cm, in culori : maro, wenge, alb sau lemn natur.
Alt tip de dressing, cu etajera, raft si suport pentru umerase ce pot fi achizitionate separat, in numarul dorit.


model dressing
 
Pentru un dressing pe colt sunt  cele din suporturi modulare din aluminiu, metal sau MDF cu interconectori din otel in culori :  alb mat, gri metalic sau negru si cu dimensiunile : L=70/100 ;h=228cm cu rafturi pozitionate la inaltimi diferite si de dimensiuni diferite.
In cazul in care se doreste un dressing incastrat in perete, cu doua/trei usi cu deschidere clasica sau glisante se poate opta pentru cele realizate din MDF sau PAL melaminat in doua culori, suport pentru umerase si cu rafturi pozitionate la alegere.
Dressing-ul din PAL melaminat, furniruit cu fag, format din trei parti, cu usi ce se deschid tip armonica, cu glisare usoara, este potrivit pentru colt si permite asezarea multor obiecte in spatiul generos pe care il ofera.
Altele sunt realizate din PAL melaminat si cant ABS cu doua -trei usi glisante din oglinda, imitatie de piele aplicata pe usi combinata cu rattan sau sticla colorata sau cu usi din sticla samblata.


Mobilier rustic din lemn
Mobila pentru dressing

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*