Modele de dormitoare

Dormitorul reprezinta un spatiu intim al locatarului. Amenajarea acestuia este determinata de stilul preferat si de spatiul disponibil. Mobilierul este realizat in stil clasic sau modern, destinat sa acopere o gama larga de preferinte. Iubitorii stilului clasic romantic vor prefera paturile duble, din lemn masiv sau fier forjat, eventual cu baldachin.
Alaturi comoda cu sertare reprezinta un element nelipsit, masuta cu oglinda completeaza spatiul.
Mobilierul clasic este realizat din PAL sau lemn masiv in nuante de cires, fag sau lemn furniruit si lacuit. Patul dublu are o lada pentru lenjerie la unul dintre capete cu deschidere laterala sau verticala. In completarea mobilierului poate fi dulapul cu doua sau trei usi batante realizat din acelasi material.
Elementele decorative pot fi aplicate sau sculptate, in functie de model si material. Dormitoarele moderne presupun aceleasi elemente de mobilier dar dispuse diferit.
Patul dublu are sertar/sertare laterale pentru lenjerie si poate fi simplu sau incadrat de corpuri modulare ce contin polite si spatii pentru depozitare inchise, ampalsate pe lateral.
Biroul poate fi pe colt sau dreptunghiular si contine sertare si dulapuri cu rafturi. Dormitoarele moderne pot avea pat rabatabil pentru o persoana incadrat de dulapuri si rafturi amplasate lateral sau pe verticala. Materialele din care este realizata mobila moderna permite combinatii coloristice inedite, iar accesoriile sunt din otel, PVC sau metal cromat.

Mobila neagra pentru dormitor
Culori pentru dormitor

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*