Modele de bucatarii

Bucataria presupune o amenajare estetica si functionala in functie de spatiul destinat.
Pentru bucatariile spatioase se poate alege o mobila formata din multe corpuri asezate pe dusumea sau suspendate, cu blat generos realizat din PVC, marmura sau placat cu gresie sau faianta in culori asortate mobilierului.

Masa poate avea orice forma, inconjurata de scaune cu spatar negre, albe sau rosii, asemenea culorii fronturilor de la usi, sertare sau accesoriilor mobilei.
O eleganta bucatarie amenajata pe colt deschide spatiul oferind loc pentru masa cu blat de PAL sau MDF in aceeasi nuanta cu mobila sau alb/negru asemeni sezutului scaunelor.
Blatul poate reprezenta o suprafata ce acopera sertarele, iar usile corpurilor suspendate/asezate pot fi batante sau glisante.
In cazul unei bucatarii mai putin spatioase, blatul poate fi montat langa o chiuveta pe colt, astfel incat dedesuptul sau sa avem compartimente cu sertare sau polite si usi.
Corpul superior montat pe colt sa contina spatiu pentru depozitare si hota.
Este peferabila alegerea unor culori deschise ale mobilierului pentru luminozitate. In privinta gresiei si a faiantei, este de preferat alegerea unei nuante care se regaseste in culoarea mobilierului evitand astfel o incarcare a spatiului cu multe culori ce devine obositoare pentru ochi.
O bucatarie bine utilata presupune spatii suficiente pentru depozitarea obiectelor specifice, loc pentru electrocasnice, masa, scaune si spatiu de miscare.

Mobila mov pentru bucatarie
Mobilier pentru bucatarie mica

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*