Modele de broaste pentru usa de interior

Broastele pentru usi pot fi de mai multe tipuri. In cazul usilor din lemn se poate monta o broasca ingropata cu declic si zavor al carei corp este din otel, alama sau inox. Distanta dintre axe este de: 72mm, 78mm, 90mm cu latimea frontala de 18 sau 22mm; marginile pot fi drepte sau rotunjite cu declic inversabil.Corpul este in intregime inchis pe margini pentru evitarea infiltratiilor de span sau praf in mecanismele interne.

Alt tip este broasca ingropata doar cu declic central realizata din poliamida nedeformabila ce permite utilizarea in ambele sensuri de deschidere. Materialul permite o functionare durabila si silentioasa in timp. Broastele ingropate pentru usi metalice, cu rola reglabila se deschid prin tragere/impingere. Sunt compatibile cu majoritatea cilindrilor din comert.
Cutia este integral din otel vopsit, de 35mm sau70mm. Mecanismul de inchidere cu cheie permite 1-2 rasuciri. Placa si contraplaca sunt realizate din otel, substituibile in cazul accidental al unei defectuni. Bordurile patrate si aripioarele protejeaza tocul usii. Broastele pentru usi termopan sunt din otel inoxidabil, cu rola. Broastele pentru usi glisante, special create pentru montanti subtiri au grosime de 10mm si zavor basculant nichelat, frezat pentru inchidere perfecta. Mecanismul este proiectat cu cama universala sau DIN, avand trei puncte de inchidere: zavorul si cele 2 tije. Contraplaca din otel inox protejeaza suprafata suport a usii.

Modele de vizoare pentru usi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*