Modele de bai crem

Culorile calde, deschise reusesc sa creeze o ambianta placuta in orice interior. Baia din locuinta este locul in care intri frecvent si in care trebuie sa existe un aspect elegant si curat in permanenta. Amenajarea baii folosind gresie, faianta si mobilier crem reprezinta o alegere excelenta.

Combinatiile de culori calde, crem si alb realizeaza o ambianta primitoare si eleganta.
Pardoseala poate fi placata cu gresie crem, mata; iar peretii cu faianta lucioasa in aceasi nuanta realizandu-se un usor contrast.
Mobilierul poate fi din PAL sau MDF in aceeasi culoare, iar accesorile din metal satinat realizandu-se un decor personalizat.
In cazul in care doriti ca si cada, vasul wc si chiuveta sa aiba aceeasi nuanta, este recomandat sa existe o culoare inchisa pentru contrast.
Aceasta se poate realiza printr-un brau de faianta maro, negru sau wenge, finisaje in nuante inchise pentru mobilier sau un joc de nuante inchis/deschis realizat din placile de gresie.
Marimea placilor de gresie si faianta folosite pentru placarea peretilor si pardoselii poate fi aceeasi sau se pot folosi placi foarte mari de gresie 45 X 45 cm si placi de faianta mici 25 X 25 cm sau dreptunghiulare 25 X 30 cm.
Sa nu uitam un aspect important: in spatii mici se recomanda utilizarea placilor mici, iar in spatii generoase placi mari sau mici, dupa preferinta.
O alta varianta posibila ar fi aceea de a creea un joc de culori ce se regasesc in mobilier, pardoseala si pereti din alb si crem sau crem si bej.

Mozaic pentru baie
Covor absorbant pentru baie

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*