Modele cabine de dus

Cabinele de dus reprezinta modalitatea simpla pentru reconfortarea zilnica a corpului. Cabinele de dus pot fi simple, cu hidromasaj sau portabile. In functie de preferinta fiecare dintre ele se poate monta si utiliza cu usurinta intr-un spatiu mai mare sau mai mic. In functie de forma caditelor, cabinele simple pot avea margini drepte, rotunjite sau cu forme speciale.

Cabinele de dus fara cadita pot fi patrate sau rotunde, cu geamuri din sticla mata securizata, alba, verde sau bleu. Cabina are patru usi: doua fixe si doua care culiseaza in spatele acestora. Dimensiunile sunt 80x80x185cm.
Cabina de dus din PVC reprezinta solutia ideala daca lipiti cadita de perete. Usile inchid cabina din trei parti, au doua usi armonice cu deschidere mediana.
O alta varianta o reprezinta cabinele de dus din acril, cu montare pe colt dimensiuni 80x80x195cm.
Cadita are o margine rotunjita, iar scheletul este din acryl, care sustine doua parti de pereti din sticla mata securizata, unul fix, iar celalat cu deschidere culisanta stanga sau dreapta.
Un alt tip de cabine sunt cele realizate cu pereti din acryl sanitar, cu combinatii de forme drepte si rotunjite care le ofera un design special. Dotata cu panou digital pentru comenzi de hidromasaj, pot fi amplasate in spatii mici sau generoase.
Usile de sticla mata securizata pot fi drepte sau rotunjite in functie de forma caditei. Cabina portabila, usoara si impermeabila este ideala in excursii, putand fi folosita si ca paravan.

Baterie pentru lavoar cu senzor
Baterii de dus

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*