Modele amenajari bucatarii mici

Intr-o bucatarie cu spatiu mai mic este esentiala utilizarea spatiului cat mai eficient pentru a realiza confortul necesar si asigurarea unui aspect curat, ergonomic si ingrijit.
Avantajele pe care le ofera mobilierul pe colt si cel modular destinat bucatariei este foarte mare.
Unele modele de mobilier au incastrata si hota. Corpurile de mobilier pot fi asezate pe pardoseala, iar altele suspendate, astfel incat sa asigure spatiu de depozitare suficient pentru obiectele necesare, iar distanta de la aragaz la chiuveta sa nu fie mare.
Obiectele specifice bucatariei: cratite, oale, farfurii, pahare, etc, sa fie la indemana. Corpurile suspendate sa aiba sertare, polite si spatii cu usi pentru pahare, canite, vesela, in timp ce partea de mobilier asezat pe pardoseala sa permita spatiu pentru chiuveta, aragaz si blat.
In privinta blatului se recomanda folosirea celor rezistente la socuri: din marmura, lemn stratificat, sau din lemn de fag masiv, realizate la comanda sau standard.
Obiectele electrocasnice trebuie sa nu stea langa sursa de caldura. Masa, ovala sau dreptunghiulara, cu 2-4 scaune cu spatar sau  tip taburet, realizate pe structura de metal cromat sau lemn masiv.
Este esentiala placarea pardoselii cu marmura, gresie sau dusumea. Sa gasiti modalitati potrivite de aranjare a mobilierului si altor obiecte strict necesare incat sa evitati impresia de inghesuiala si dezordine.
Mobila, gresia, faianta in culori calde asigura luminozitate.

Baterii pentru bucatarie din inox

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*