Modele amenajari bai mici

Confortul pe care il asigura baia nu tine in mod special de marimea ei, ci de modul in care se gestioneaza spatiul. In baile mici de la bloc sau din case sunt cateva elemente care nu trebuie sa lipseasca: chiuveta, vasul wc, eventual cabina de dus.
Pe langa aceste elemente esentiale se poate compune un spatiu elegant, unde se imbina utilul cu frumosul. Pardoseala se placheaza cu gresie, marmura sau mozaic in nuante deschise, iar peretii partial sau total cu faianta in culoare deschisa.
Pentru a adauga culoare interiorului partea superioara a peretilor se imbraca cu brau de faianta in nuante pastelate. Cu aceeasi nuanta a braului de faianta se poate margini cada sau oglinda, daca este montata pe perete.
Pentru eficientizarea spatiului, corpul dulapului poate fi montat pe perete. Acesta poate fi realizat din PAL sau lemn, in culoarea braului de faianta sau alb, cu accesorii din metal cromat.
Daca spatiul permite, se pot monta spoturi luminoase in jurul oglinzii sau pe tavan.
Suportul pentru prosoape reprezinta un element decorativ si util.
Este preferabil sa montam in aceste spatii mici suporturi din metal cromat, care se asorteaza perfect cu accesoriile dulapiorului.
Gama de suporturi pentru prosoape permite alegerea celor fixate pe perete, cu forme arcuite, rotunde sau drepte, sau celor mobile, amplasate langa chiuveta, cu unul sau mai multe brate mobile.
Pentru spatiul mic, se recomanda pentru decorare utilizarea culorilor deschise, calde.

Dulap din lemn cu oglinda pentru baie
Modele de bai crem

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*