Mocheta Piritex

Firma “Piritex” este un concept autohton ce isi desfasoara activitatea din anul 1994. Din anul 1998 este lider pe piata prin produsele comercializate ; in gama acestora se inscriu si mochetele.

Prin tesatura eleganta si durabila, prin paleta coloristica variata sunt recunoscute la nivel national. Aceste mochete pot fi utilizate in decorarea interioarelor camerelor de locuit, camerelor pentru copii, zonelor cu trafic intens : restaurante, magazine, hoteluri, gradinite de copii, spatiilor pentru expozitii, muzee.


model mocheta piritex
Realizate din materiale rezistente pe suport de pasla, modelele sunt netede sau buclate structurat. In gama coloristica destinata interioarelor locuintelor sunt cele pe nunante uni : teracot, gri, albastru, verde, bej, oranj oferind posi-bilitatea asortarii cu mobile clasice, moderne sau camere de tineret.
Pentru camerele destinate copiilor mochetele prezinta durabilitate si o infuzie de culori vii cu imprimeuri florale, case si strazi in miniatura, personaje din povesti.
Decorand interioarele cu acest tip de mocheta creati o atmosfera calda, primitoare si eleganta, alaturi de confort in intretinerea lor. Pentru spatiile cu trafic intens creatorii au gandit modele si culori rezistente atat in tesatura, cat si in culori.
Modelele create gen tabla de sah in doua culori complementare ; tabla de sah intr-o varietate de 6-8 culori contrastante sau modele din dungi in degradeuri de maro sau gri asigura rezistenta si confort.


Mocheta ignifuga | modele
Covoare pentru camera copii

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*