Mocheta ignifuga | modele

In oricare interior, cel domestic, magazine, sedii de firme, hoteluri sau restaurante o mocheta personalizeaza spatiul. De cativa ani a aparut pe piata romaneasca mocheta ignifuga.

Tipurile de mocheta de acest gen contin trei categorii distincte pe categorii de trafic :
a) mocheta tunsa scurt ;
b) mocheta tunsa lung ;
c) mocheta modulara.


model mochete ignifuge
Mocheta tunsa scurt are partea superioara din fibra grosiera, in amestec.
Partea inferioara contine durobac, pe baza de bitul cu o grosime de cca.4-5 mm. Suprafata utila este 70%polyamid si 30%polyester, tunsa la grosimea de 2mm. Grosimea totala a mochetei este de 6mm si se poate aplica usor liber sau fixa cu baghete speciale.Mocheta tunsa lung are aceeasi protectie din durobac si o plasa de rezistenta la spalare, iar partea superioara este 100% din plyamid cu grosimea de 4,2-6mm si cu densitatea pe model intre 220.000-244.000 fire /mp.
Grosimea totala a cestui gen de mocheta este de7-8mm.
Mocheta modulara are partea inferioara de durobac de 3mm, partea superioara este 100% din plyamid cu grosimea de 6 mm, iar densitatea pe model 178.000 fire/mp, generand o grosime totala a mochetei de 9mm.
Acest model are dalele modulare cu dimensiuni fixe de 50 X 50cm si sunt produse pe un suport special cu insertie de fibra de sticla care permite stabilitate dimensionala.
Avantajul este ca o dala deteriorata poate fi inlocuita.
Aceste mochete sunt ignifuge, antistatice, bun izolator termic si fonic. Sunt produse in 18-20 de culori si nuante.


Covoare traverse
Mocheta Piritex

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*