Mobilier tapitat pentru living

Un living modern, mobilat in trend si spatios poate fi realizat decorand camera cu componente de mobila modulara. Utilizand combinatia de canapea cubista modulara tapitata cu stofa sau piele ecologica o aranjezi dupa dorinta.

Realizata din lemn de fag, cu chingi elastice, PAL, placaj de fag sezutul si spatarul este din burete cu densitate 30/40.


mobilier tapitat
Canapeaua fixa are doua locuri, dar se poate combina cu 4 corpuri modulare in forma de cub ce pot fi pozitionate oricum. O varianta pentru mobilierul tapitat o reprezinta canapeaua extensibila cu 3 locuri,cu marginile drepte, cu trei perne decor in aceeasi culoare sau doua complementare.
Caracteristicile acesteia sunt : L=230cm /l=95cm /h= 85cm. Canapeaua cu doua sau trei locuri, fixa sau extensibila, imbina stilul clasic si modern are spatarul ondulat in linii fine, este tapitata in totalitate cu piele naturala sau ecologica, are bratele late tapitate cu piele sau cu stofa.
Extinsa are caracteristicile : L=220/220cm ; l= 95/105cm ; h=70/72cm. Fotoliile ce pot compune spatiul living-ului pot fi din piele ecologica in nuante diferite. Modelul conic, ergonomic, realizat din suport de lemn natur, picioare din metal cromat, are spatarul inalt, sezutul rotund, cu un aspect elegant.
Fotoliul midi si canapea doua locuri fixa, cu aspect modern.
Lateralele curbate adanc genereaza in incapere o nota romantica ; alta alegere – canapeaua fixa, cu doua locuri pe schelet metalic, cu picioare de metal cromat lucios.


Modele de sufragerii

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*