Mobilier pentru terasa

In alegerea mobilierului pentru terasa un factor important este daca acest mobilier va ramane permanent acolo sau il preferati pe cel pliabil pentru a fi adapostit de intemperii. Materialele folosite pentru acest tip de mobilier sunt : lemnul, metalul cromat sau mat, fierul forjat, PVC sau PAL, impletita din rachita, ratan sau zambila de apa.

Mobilierul specific teraselor este compus din masa cu dimensiuni si forme la alegere, scaune cu spatar sau banci pentru asigurarea confortului sau fotolii cu brate.
Mobilierul din lemn are cateva avantaje prin faptul ca este usor si este usor de intretinut.


mobilier pentru terase 
La alegerea acestui tip de mobilier este bine sa fie realizat din lemn uscat, de buna calitate, fitingurile sa fie rezistente la coroziune : din inox, otel sau aluminiu.  In cazul in care alegeti mobilierul din fier forjat, acesta poate fi accesorizat cu perne decorative pentru sezut si spatar in culorile preferate si armonizate perfect cu ambientul.
Aceleasi “accesorii moi” se armonizeaza perfect cu scanuele sau fotoliile impletite din materiale naturale.
Mobilierul potrivit poate fi realizat din combinatii de materiale cum ar fi : masa cu suportul din fier forjat si blatul din sticla sau marmura, scaunele cu structura din fier forjat si tapitate cu piele ecologica, sau mobilierul din metal cromat  sau inox caruia i se aplica blatul mesei din marmura, scaunele sau banchete cu spatare si sezut tapitat.


Iluminat arhitectural
Arbusti ornamentali de gradina

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*