Mobilier pentru bucatarie mica

Mobila de bucatarie intra in cadrul mobilierului de stricta necesitate. In raport cu marimea bucatariei se alege si marimea mobilierului. Avantajul corpurilor suspendate il ofera varietatea de spatii inchise sau deschise pentru depozitarea produselor si obiectelor folosite in bucatarie si faptul ca nu aglomereaza spatiul.

Corpurile care compun micul mobilier de bucatarie se adreseaza celor care au camera destinata acestui scop de mici dimensiuni. Sunt corpuri modulare ce se achizitioneaza si la bucata in functie de spatiul avut la dispozitie.


mobilier bcatarie mica

Aceste corpuri sunt realizate din PAL, are blatul termorezistent si dimensiunile corpurilor inferioare sunt : corp cu o usa 45/52/85cm; corp cu cos 15/52/85cm si corp cu rame de aluminiu 60/52/85cm.
Corpurile superioare au dimensiunile : 60/30/70cm. Cele 24 de culori si nuante pot fi alese dupa dorinta, iar corpurile pot fi realizate si cu modificarile dorite de client. La acestea se pot adauga mese realizate din acelasi material, cu tablia patrata sau dreptunghiulara, scaune cu spatar sau taburet. Corpurile inferioare pot sa contina prin constructie plita, cuptor sau aragaz incorporat.
Mesele si scaunele cu modele moderne sunt realizate din combinatii inedite. Pot avea picioarele din metal cromat, lemn furniruit si blatul din PAL melaminat sau termorezistent. Scaunele pot avea picioare din metal cromat sau lemn masiv furniruit in nuanta mobilei, sezutul si spatarul imbracat cu stofa sau piele ecologica.


Modele de bucatarii
Mic mobilier de bucatarie

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*