Mobilier din lemn de stejar

Mobilierul de stejar reprezinta eleganta si finete, rafinament si trainicie. Din acest material se realizeaza obiecte de mobilier ce compun mobila pentru dormitor, living, sufragerie sau ansamble potrivite interioarelor birourilor sau cabinetelor.
Rezistenta lemnului asigura calitate superioara mobilierului de exterior pentru restaurante, gradini sau terase.

Lemnul de stejar permite realizarea unor  finisaje cu dantelarii exceptionale, arcuiri si unghiuri ale elementelor de mobilier rar intalnite. Considerat un lemn regal, mobilierul realizat din stejar asigura pe langa trainicie de cel putin un secol si personalizarea spatiului in care este folosit.
Tipul de mobilier confectionat are aroma clasica si poate fi compus din vitrine, servante, noptiere, mese fixe sau extensibile in forme clasice, paturi duble si dulapuri de haine ce aduc in interior nobletea.
Mobila de bucatarie este tratata cu lacuri speciale care o protejeaza de aburi si diferente de temperatura, pastrandu-i culoarea in timp.
Mobilierul poate fi mat sau lacuit, cu forme rustice, moderne sau clasice, dar in oricare dintre variante se pastreaza culoarea naturala a lemnului.
Nota moderna a mobilierului consta in forma corpurilor, combinatiile de lemn si sticla de 8mm, mata sau colorata; oglinzile incastrate in usile dulapurilor, sau a corpurilor pentru bucatarie.
Modelele ce compun mobilierul pot fi alese din magazinele de resort sau pot fi comandate dupa marimi si forme dorite de clienti.


Mobila si mobilier cu specific oriental
Mobila din lemn masiv de pin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*