Mobilier de hol | Modele de garnituri pentru hol

Holul este spatiul din orice casa in care intri si trebuie sa contina mobilierul strict necesar si util, fara a micsora spatiul, si asa destul de mic. Pentru o buna organizare a spatiului si indemanarea necesara unor activitati specifice acestei locatii s-a creat o suita de tipuri de mobila practica si utila

In spatiile inguste este bine sa existe corpuri care sa permita asezarea incaltamintei si a paltoanelor, mantourilor sau pelerinelor, etc.Garnitura_hol


Sunt de preferat corpurile monobloc ce contin cuiere, spatii pentru pantofi si palarii, oglinzi aplicate pe suportul de baza.O buna organizare a spatiului ofera cuierele ce contin sertare, polite inalte sau joase pentru incaltaminte sau chiar cuiere mobile asezate de o bara metalica in partea de sus.


 


Oglinzile pot fi inguste si inalte, incat persoana sa se poata vedea in intregime sau pot fi asezate doar in partea de sus a cuierului.


In cazul unor holuri ample cu spatii generoase, alaturi de cuier se poate aseza o etajera pentru incaltamine, console inalte sau joase sau console in perete. Un loc potrivit in aceste holuri este si pentru comode joase si inguste pentru depozitarea diverselor obiecte.


 


Culorile pentru aceste obiecte de mobilier sunt intr-o gama variata, astfel incat sa acopere cele mai sofisticate gusturi : lemn natur, alb mat, maron, venghe, mahon sau nuc.


 


Dressing pentru hol

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*