Mobilier de baie retro

Ca si in vestimentatie, observam ca revine moda retro si in amenajari interioare. Daca vom da atentie intregii locuinte, un spatiu ce nu trebuie uitat este baia.
In cazul in care doriti sa o amenajati in stil retro, va sunt necesare cateva obiecte specifice acestui stil : lavoarul, dulapiorul si oglinda.

Aceste componente de baza se pot achizitiona dupa marimea dorita. Lavoarul poate avea forma rotunda sau dreptunghiulara, facut din marmura alba, bej sau gri.


mobilier baie retro 
Dulapiorul poate fi amplasat sub chiuveta, realizat cu trei usi cu deschidere laterala si cu polite la dimensiunile dorite. Culoarea acestuia poate fi in marouri si bejuri clasice sau alba. Oglinda rotunda sau patrata ampalsata deasupra chiuvetei poate avea o rama din lemn in culoarea dulapiorului sau o culoare contrastanta care sa o puna in valoare. Lemnul sau PAL-ul melaminat din care este realizat dulapul este vopsit cu lacuri speciale care sa-l protejeze de umezeala. O alta varianta a mobilierului o poate constitui un lavoar simplu, cu picioare din lemn langa care se poate amplasa unul sau doua dulapioare din acelasi material.
Dimensiunile mobilierului ce poate fi ales sunt :
a) lavoar cu scurgere pentru chiuveta 97×80,6x36cm sau 76x43x36cm ;
b) oglinda cu sau fara spoturi 62x 90cm sau 100×80 cm sau alte dimensiuni. Combinatiile din gresia si faianta care imbraca baia, culoarea peretilor trebuie asortata si cu nuanta corpurilor de mobilier folosit.
Ansamblul de culoare si forma garanteaza un aspect retro.


Mobila pentru baie la comanda

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*