Mobilier comercial

Diversitatea marfurilor comerciale presupune si o diversitate a standurilor de prezentare a acestora. In orice magazin sunt trei tipuri de mobilier destinat  prezentarii marfii spre comercializare, depozitarii acesteia, sau mese pentru casa de marcat, sisteme interioare de ghidaj.

 Pentru prezentarea marfurilor intalnim mobilier specific produselor alimentare (paine, legume) sau a celor nealimentare sau preambalate.
Panourile slat cu insertie de aluminiu si rama de aluminiu cu dimensiuni standard de 2m X 1m ce se monteaza foarte usor cu dibluri si holzsuruburi ce se pot ascunde cu capace de mascare.


mobilier comercial
Aceste panouri permit amplasarea de bare de aluminiu pentru umerase, polite din sticla de 5-8mm, montarea de bare perpendi-culare de 10-20cm ce permit agatarea produselor sau carlige simple sau duble.
O varianta economica o reprezinta gondolele cu stalp vertical din metal cromat si PAL de care sunt prinse bare transversale la inaltimi diferite pentru agatarea umeraselor sau polite de plastic durizat sau sticla de 5-8mm.
Mobilierul modular metalic interconectabil ofera avantajul acoperii oricarei lungimi indiferent de forma incaperii.
Rafturile pot fi montate la inaltimi diferite, adancimi de 45-65cm si lungimi cuprinse intre : 650mm/ 850mm /1250mm/1330mm.
Pentru spatiile de depozitare o varianta excelenta o reprezinta rafturile metalice adaptabile inaltimilor de pana la 6m, cu latimi diferite inclusiv produselor paletizate  cu greutati de pana la 200kg.


Scaune fier forjat
Modele de dressing-uri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*