Mobilier balcon

Balconul reprezinta spatiul special existent atat la apartamente, cat si la case sau vile. Acest spatiu daca este judicios folosit, poate constitui un loc pentru relaxare excelent.
In acest scop amenajarile se pot realiza cu diferite obiecte de mobilier foarte practice. In balcon se poate amplasa un mobilier compus din masa joasa sau de inaltime medie rotunda sau patrata ; comode de mici dimensiuni cu sertare sau usi.

Langa masa se pot aseza fotolii, banchete sau scaune balansoar.


mobilier balcon
Este recomandat ca  structurile scaunelor si banchetei sa fie din otel sau lemn de brad pentru a fi usor de manevrat.
Fotoliile si scaunele pot fi din lemn sau impletite din ratan, zambila de apa sau trestie pentru a fi usoare, rezistente si estetice. Se pot utiliza console sau masute de cafea langa care te poti odihni pe sezlong-uri din panza pe structuri de aluminiu, lemn sau metal cromat. 
La fel de bine se poate opta pentru obiecte de mobilier din PVC cu un colorit vesel care genereaza o atmosfera de relaxare. Pentru balcoanele deschise insorite mobilierul trebuie ales in functie de rezistenta la factorii de mediu (raze UV, praf, etc) si sa fie usor de manipulat eventual cu posibilitate de rabatare, pliere sau stivuire pentru a nu ocupa spatiu cand nu este folosit.
Balcoanele inchise beneficiaza de posibilitatea de a fi folosite si in anotimpul rece sau in zile ploioase. Mobilierul imbraca spatiul si il personalizeaza, iar armonia culorilor creaza o ambianta relaxanta.


Piscine din beton
Bariere infrarosu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*