Mobila tapitata pentru sufragerie

Mobila tapitata ramane cel mai des utilizata in decorarea interioarelor.
Mobila pentru sufragerie se compune in general din canapea fixa sau extensibila, fotolii, biblioteca, masa tv si o masa cu scaune. Datorita faptului ca scaunele, fotoliile si canapeaua pot fi tapitate cu stofa, piele ecologica sau piele naturala, deriva si diversitatea coloristica de unde poate fi ales modelul si culoarea dorita.

Avantajul ca tapiteria din stofa poate fi detasabila, din materiale rezistente la spalari si utilizari frecvente, practica si eleganta te indeamna sa alegi aceste modele.
Tapiteria din stofa poate fi realizata din materiale pretioase, catifea sau tafta, uni sau pastelate; sau din stofe dense cu imprimeuri florale sau geometrice.
Paleta coloristica calda sau culorile tari reprezinta un element esential pentru amenajarea spatiului alaturi de celelalte obiecte necesare.
In cazul coltarelor, canapelelor si fotoliilor tapitate cu piele ecologica intalnim doua variante: uni sau bicolor. Asocierile coloristice negru si rosu; crem si maro; alb si negru; verde si crem asigura un design modern interiorului. Canapelele cu manere tapitate pot fi fixe sau rabatabile, iar amplasarea modulara a bratelor permite asezarea mobilierului astfel incat sa asigure un design placut.
Mobilierul tapitat cu piele naturala uni are o mare diversitate de culori de la alb la wenge iar intretinerea este simpla prin stergere cu carpa moale si umeda sau cu detergenti uzuali.

Modele de sufragerii

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*