Mobila si mobilier cu specific oriental

Mobilierul oriental se remarca fata de celelalte stiluri prin aerul exotic pe care il emana in interioarele in care este utilizat. Acest mobilier este realizat din materiale diverse. Intalnim astfel obiecte de mobilier executate din lemn de teck, sau bambus, sau din fibre naturale : ratan sau zambila de apa.
Pastrand linia minimalista, moderna sau rustica, mobilierul se remarca prin finisaje de exceptie lucrate manual. Aceste finisaje pot fi realizate din materialele utilizate in confectionare sau pot fi completate pictural sau prin aplicarea elementelor decorative din foite de aur.
Mobilierul este original prin design, prin complexitatea liniilor drepte sau curbe, ondulate, dar si prin coloristica naturala, specifica materialului folosit.
Potrivite pentru spatii minimaliste sau ample, acest tip de mobilier se compune din piese originale, adesea unicat. Masutele minimaliste pentru cafea, vitrinele sau corpurile de biblioteca, fotoliile spatioase sau canapelele pentru 2-3 persoane reprezinta tot atatea modalitati de imbinare ingenioasa de unghiuri si culori.
Corpurile de mobilier au caracter modular, putand fi amplasate in forme diverse. Culoarea lemnului poate fi naturala, in nuante de roscat sau galbui, lacuita sau antichizata.
Combinatiile cu piele ecologica intalnita la canapele, fotolii sau scaune asigura estetica perfecta.
Dormitorul cu pat dublu, comoda si noptiere degaja un aer oriental rafinat, ca si masutele sau consolele pentru hol.

Bancuta de lemn pentru sali de asteptare
Suport de haine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*