Mobila si mobilier balcon

Fie ca aveti un balcon mic sau spatios, reprezinta spatiul ideal pentru relaxare, dar este important mobilierul pe care il amplasati in acest loc. El trebuie sa indeplineasca niste conditii minime: sa fie multifunctional, rezistent, elegant si practic; va propunem cateva variante si idei.

Mobilierul realizat din lemn lacuit sau vopsit pentru protectia impotriva factorilor de mediu, continand o masuta joasa, tip bar, cu un sertar in partea superioara, langa care se pot amplasa 2-4 fotolii. 
Daca spatiul permite se pot amplasa banci din lemn cu spatar, masa patrata si taburete realizate in stil rustic sau clasic. Pe peretele casei se poate monta un cuier din lemn, in aclasi stil, destinat unor obiecte decorative sau ghivecelor de flori. In acest mod creati o atmosfera primitoare si calda.
O alta varianta posibila este mobilierul din plastic. Acesta este usor, colorat intr-o diversitate de nuante si culori, se intretine usor, rezistent la factorii de mediu este usor de manevrat si de intretinut.
Pentru spatiile mai mici sunt recomandate piesele de mobilier pliabile. In aceasta categorie intra mese cu forme diferite, scaune cu sau fara spatar realizate din metal, lemn de brad sau MDF.
Fotoliile, banchetele pentru 2-3 persoane si mesele cu forme diverse realizate din impletitura de rattan, zambila de apa sau nuiele reprezinta alta optiune. Aceste obiecte impletite sunt tratate cu lacuri speciale pentru protectia impotriva factorilor de mediu.


 


Bancuta de lemn pentru sali de asteptare
Suport de haine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*