Mobila portocalie pentru apartament

Culoarea este cel mai important element cand doriti sa dati personalitate unei incaperi.
Cand vine vorba despre culoare, spatiul de locuit trebuie sa respecte urmatoarele proportii: 60% – o nuanta unificatoare in care sa se incadreze totul, 30% – elemente vizuale care sa starneasca interesul; 10 % accente decorative.
Daca dorim sa decoram una sau mai multe camere folosind mobila portocalie, este indicat sa stabiliti destinatia acestora. Pentru a realiza un aer formal si interesant vizual, puteti asocia mobilierul portocaliu cu nuante complementare de mov care sa se regaseasca in covor, lustra, perdele.
Pentru dormitor este buna asocierea mobilei portocalii cu nuante alaturate de rosu, galben pai, pentru o atmosfera calda. In ambele cazuri sa nu uitati de negru. Culoarea se poate regasi la o rama de tablou, un abajur, un obiect decorativ si va evidentia celelalte culori din incapere.
Daca doriti ca mobilierul din 2-3 camere sa fie portocaliu, incercati efecte de trecere cromatica prin contraste sau alaturari cromatice.
Pentru obtinerea unor nuante cat mai naturale, se poate asocia mobila portocalie cu pereti vopsiti in verde pal, care sa se regaseasca in perdele sau draperii, iar covorul sa fie in nuante de pamant.
Elementele decorative din camera pot fi galben, vernil, iar negrul va intensifica nuantele.
Mobila modulara in combinatie de portocaliu-alb sau verde este tinereasca si moderna si asigura spatiului luminozitate si personalitate.

Mobila si mobilier cu specific oriental
Mobila din lemn masiv de pin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*