Mobila pentru garsoniera

In accesorizarea cu mobila a garsonierelor cuvintele de ordine trebuie sa fie : util, practic si placut. Pornind de la aceste aspecte esentiale furnizorii de mobilier au gandit o serie de ansambluri modulare compuse din pat, dulap si birou cu o serie de corpuri care sa ofere spatii de depozitare generoase.

Materialele din care este confectionat mobilierul poate fi PAL, MDF sau lemn furniruit cu accesorii din metal cromat, otel sau aluminiu care sa sporeasca aspectul placut si efectul interiorului.


mobila garsoniera
Patul rabatabil se poate “ascunde” intr-un dulap cu rafturi ce poate adaposti diverse accesorii sau haine.
Patul lasa spatiu pe timp de zi, fiind deschis doar noaptea. Un birou functional este cel cu spatii de depozitare dedesupt si rafturi sau polite, potrivit pentru un perete.
O canapea extensibila cu lada pentru lenjerie ofera utilitatea si spatiul necesare intr-o camera mai putin spatioasa. Fotoliile puf, cu continut ignifug din polistiren in forma de cub sau minge, asezat langa o masuta joasa poate constitui o alegere fericita. Biblioteca ce are birou incorporate asigura spatiu si eleganta alaturi de un fotoliu sau o canapea tapitata cu stofa sau piele eco-logica in culori vii. Bucatariile monobloc sunt ideale pentru spatiile restranse
Ele contin un corp cu masa rabatabila si cu dulap cu usi culisante, cu spatii de depozitare si alaturi aragaz incorporat cu chiuveta, blat si alte spatii supe-rioare pentru depozitare, amplasata pe colt.


Amenajarea garsonierelor

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*