Mobila pentru dormitor – Pat de piele

Patul de piele din imagine are un aspect regal dar necesita o atentie deosebit de mare atunci cand este introdus in camera. Tablia sa impresionanta confectionata din piele este inalta de aproximativ 1.80 metri, si conferindu-i o eleganta deosebita face ca acest pat sa se potriveasca oricarui decor.

Pat de piele wenghe Salteaua lui se cuibareste peste o baza pentru saltea confectionata din stinghii de pin pentru o durabilitate mare din punct de vedere stilistic dar si pentru un plus de confort.


 


 


Pat portocaliu pielePatul de mai jos are o tablie formata din doua elemente care puse cap la cap transforma acest model intr-unul deosebit. Baza tabliei este confectionata din lemn peste care au fost adaugate doua perne din piele care depasesc cu cativa centimetri marginea tabliei de lemn.  Aceasta platforma moderna este caracterizata prin liniile clare si dimensiunile geometrice. Inspirat de atmosfera orientala, acest model de pat are un finisaj din lemn de wenghe. O alta trasatura a acestui pat este data de luminile amplasate in centrul laturilor tabliei de pat. Pernele din piele pot avea diferite culori precum rosu, crem sau portocaliu si pot fi confectionate din orice material nu doar din piele, in functie de dorintele dvs.


 


 


Pat crem de pieleUn design modern cu cateva accente ale unei imaginatii excentrice transforma patul din imaginea alaturata in ceva stilat si frumos cu linii elegante putin curbate si tapiserie din piele ecologica. Acest pat este perfect  atat pentru un dormitor cu mobila inchisa la culoare dar si pentru un dormitor cu mobila alba sau crem asemenea acestui pat.


Saltele ortopedice | Avantajele utilizarii lor

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*