Mobila pentru baie la comanda

Mobilierul pentru baie cuprinde o serie de componente specifice. Culorile, dimensiunile acestora si forma este determinata de fiecare persoana. In cazul in care baia dumneavoastra are alte dimensiuni decat cele standard sau doriti sa o decorati cu obiecte de mobilier dupa dorinta proprie, va stau la dispozitie o serie intreaga de firme de resort care pot realiza un mobilier particularizat.

O solutie ar fi corpurile modulare in forma de cub sau piramida realizate din PAL E1 cu cant abs de 2 – 4 mm in doua culori ca o tabla de sah: alb / rosu ; crem/negru ; alb/albastru.


mobila baie la comanda
Alta posibilitate ar fi mobila compusa din dulapior suspendat l = 45cm/a = 35cm/h = 50cm, oglinda incastrata in rama de PAL melaminat, corpuri modulare cu picioare din metal cromat cu sertare si usi, sistem de culisare BLUM, cant abs 2mm si feronerie import in nuante de wenge, lemn natur, cires sau nuc. Dimensiunile corpurilor modulare sunt realizate la cerinta clientului, neinscriindu-se in linia clasica sau moderna a designului deja existent pe piata.
Aspectul poate imprumuta stilul comodelor de dormitor, a meselor pentru toaleta sau a consolelor de hol, adaptate dimensiunilor cerute si realizate din PAL melaminat.
Daca este o baie spatioasa se poate completa si cu taburete asezat in fata oglinzii sau cu o masa joasa pe care poate fi unul sau mai multe obiecte decorative.
Alternarea corpurilor modulare cu forme si dimensiuni diferite creeaza interiorului un stil personalizat.


Mobilier de baie retro
Dulapior de baie suspendat

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*