Mobila pentru antreu

Fie ca locuiti la casa sau in apartament, antreul este spatiul care face legatura dintre exterior si interior. Aici este recomandat sa amplasati un mobilier specific cu utilitati precise. Un antreu spatios poate fi decorat cu elemente disticte: cuierul cu oglinda, dulap, spatiu pentru umbrele si polite; pantofarul ce poate avea 3-5 sertare; o consola sau o masuta cu fotolii pe care asezati o tava pentru chei sau un vas cu flori, realizand o ambianta primitoare.

Daca spatiul este restrans, cea ce nu trebuie sa lipseasca este cuierul montat pe perete, o oglinda si spatiu pentru incaltaminte, eventual un pantofar cu 2-3 rafturi.
In functie de preferinte, mobilierul poate avea culori deschise sau inchise in functie de materialul utilizat.
Pentru a creea senzatia de spatiu potrivit ar fi sa montati cuierul cu rama oglinzii in culori deschise, realizat din lemn natural, lacuit sau baituit.
Mobilierul pentru hol poate fi confectionat din PAL sau MDF, lemn stratificat cu furnir din nuc, cires, fag, etc.
La fel de bine intr-un antreu putin spatios cu nisa puteti realiza un dresing.
Acesta va fi compartimentat cu sertare si rafturi, alaturi montandu-se un cuier cu oglinda pe perete si gratare pentru incaltaminte.
In realizarea mobilierului se pot face combinatii coloristice bej-negru; alb maro; portocaliu-verde sau combinatii de lemn cu metal cromat ce se regaseste si in accesorii.
Mobilierul poate fi achizitionat din magazin sau se poate realiza pe comanda.

Mobila si mobilier cu specific oriental
Mobila din lemn masiv de pin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*