Mobila neagra pentru dormitor

Dormitorul este cea mai intima incapere a casei. Este camera in care se poate imbina foarte bine trecutul cu prezentul modern. Pentru dormitor este bine sa alegem culori linistite, dar trebuie sa existe si o nota de culoare revigoranta care sa ne atraga atentia.

In stilul modern se incadreaza mobila neagra. Piesele de mobilier sunt cele de baza: pat dublu sau simplu, dulap de haine, masuta, noptiere sau comode.
In cazul in care optati pentru mobila neagra, potrivit ar fi vopsirea peretilor camerei in alb, crem sau galben pai pentru realizarea contrastului coloristic. Accesoriile pot avea culori deschise: galben, auriu, crem, iar covorul poate fi gri, pe toata suprafata camerei, pentru contrast coloristic.
Mobila neagra trebuie sa aiba linii clasice, drepte, deoarece personalizeaza interiorul prin culoare. Pentru armonizarea culorilor se por folosi mici accesorii in culori cu un contrast puternic: alb, rosu, oranj, verde iarba.
Acestea se pot regasi in rama unui tablou, a unei oglinzi pe perete, un lampadar cu abajur colorat sau un covor pastelat.
Culoarea deschisa a peretilor da un aer de curatenie, in timp ce culoarea si linia mobilei ofera stilul.
Daca preferati un dormitor amenajat in stil modern, puteti apela cu succes la accesorii in nuante de gri, reprezentate de lustre din metal cromat, oglinzi montate pe suprafata usilor dulapului, elemente decorative din metal cromat, iar covorul si veioza cu nuante de gri cu rosu, oranj sau galben.

Modele de dormitoare

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*