Mobila mov pentru bucatarie

Mobilierul destinat bucatariei trebuie sa contina corpuri care sa permita depozitarea unor obiecte strict necesare acestui loc. Este locul in care in special femeile petrec o buna parte a zilei. Aspectul bucatariei este generat de paleta coloristica, de ampalsarea corpurilor de mobilier si de accesoriile utilizate.

Pentru persoanele care doresc o ambianta moderna si eleganta in bucatarie propunem montarea mobilierului in nuante de mov.
O culoare destul de dificil de asortat, reprezinta o alegere buna pentru bucatarie deoarece este o culoare neutra, in combinatie cu alb, verde sau oraj creeaza senzatii vizuale speciale si ofera interiorului un aer reconfortant.
Alegerea unei nuante deschise ?de liliac?, asigura interiorului un aer nonconformist, stimulent al poftei de mancare. Accesoriile dulapurilor din metal cromat, asigura efectul coloristic dorit.
Se poate recurge la un joc de culori in lila si alb, accentuat de faianta cu modele florale mov si gresia mov sau tabla de sah lila si alb. Pardoseala se poate imbraca in PVC antiderapant care exista pe piata intr-o diversitate de culori si nuante, alegandu-se nuante de mov sau alb.
Asortaea mobilierului mov se poate face cu pardoseala inchisa la culoare, care accentueaza culoarea mobilei. Mobilierul mov inchis va conduce la intunecarea interiorului, obtinandu-se un efect tern, neprietenos. Culoarea potrivita interiorului bucatariei este lila, mov deschis, pentru aspectul curat si o ambianta placuta.


Modele de bucatarii

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*