Mobila din sticla pentru spatii mici

Atunci cand vorbim de apartamente sau apartamente mici, una dintre cele mai mari provocari o reprezinta mobilarea unui apartament cu doua sau trei camere (baie, bucatarie , si doua camere ) pentru a uni spatiile si a le transforma in camere multifunctionale si polivalente.

Evident ca o baie va ramane o baie si ca bucataria tot bucatarie va fi, insa majoritatea persoanelor vor folosi o camera ca si dormitor si a doua camera ca si sufragerie sau living.


Este indispensabil sa optimizam functionalitatea spatiului din casa. Pentru a optimiza inteligent spatiul din casa , pe langa functionalitate vom folosi iluzia : iluzia de spatiu si spatialitate. Cum vom face acest lucru ? Ei, bine folosind mobila transparenta din sticla.


 Masa din sticla


In loc de mobila neagra care s-a impus in ultimele tendinte pentru spatiile mici este mai bine sa cream iluzia de spatialitate , sa o completam cu functionalitate si sa optam pentru o masa extensibila transparenta sau mata. In functie de unghiurile camerei puteti folosi o masa rotunda (neextensibila ), o masa patrata sau una dreptunghiulara. Puteti alege dintr-o gama foarte mare de modele existente pe piata.


Comoda TV si birou pe colt

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*