Mobila din lemn masiv de pin

Pinul este un copac de esenta moale din familia de conifere care are specific un colorit special al lemnului. Din lemn de pin se realizeaza obiecte de mobilier de o rara eleganta. Mobilierul din acest material este destinat dormitoarelor si living-urilor si ofera o gama larga de nuante si culori de la albul natural, pana la roscat.

Finisajele cerate ii confera un aer antichizat, iar baituirea lemnului in tonuri de roscat asigura un design special, asemenea mobilierului oriental.
Din lemnul de pin se pot realiza paturi duble sau pentru o persoana, dulap pentru haine, comoda si masuta de toaleta; iar pentru living mese pentru tv, masute de cafea si mese fixe sau extensibile care completeaza interiorul cu finete si eleganta. In cazul decorarii interiorului cu mobilier de pin se poate opta pentru culoarea ce poate fi obtinuta prin baituirea si lacuirea lemnului si ulterior asortata cu alte elemente decorative.
Din lemnul de pin se pot confectiona o serie de obiecte de mobilier in stil rustic sau antichizat.
Magazinele de resort ofera o gama larga de produse de acest gen, dar pot fi realizate si la comanda.
Console sau comode pot decora holurile interioarelor unor case de vacanta, hoteluri sau pensiuni.
Pentru birouri lemnul de pin este ideal pentru realizarea structurii scaunelor si fotoliilor si a biroului.
Datorita esentei moi, poate fi prelucrat in forme drepte/ondulate, obtinandu-se adevarate bijuterii artistice ale componentelor mobilierului.

Suport de haine
Modele mobila eleganta

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*