Mobila de cires

Dintotdeauna mobila realizata din lemn natural reprezinta un amestec de eleganta, trainicie si confort. Mobilierul din lemn de cires se distige printre celelalte tipuri de mobilier datorita finisajelor elegante si discrete, a culorii usor rosiatice generata de nuanta lemnului si prin eleganta formelor.
Mobila de cires este destinata dormitoarelor, bucatariilor, sufrageriilor sau living-urilor moderne.
Mobila de dormitor contine elemente specifice : pat dublu (l=2200cm, L=1600cm) cu noptiere; dulap de haine (l=2200cm; h=2300cm) cu 2-5 usi cu sau fara oglinda incastrata pe usa, masuta de toaleta cu oglinda, cu sertar si dulap, taburet tapitat si comoda cu 3-5 sertare.
Finisajul cu doua straturi de lac ofera luciu si eleganta mobilei. Acest mobilier de clasa, poate reprezenta stilul clasic sau modern, in functie de celelalte accesorii de design din camera.
Mobilierul destinat bucatariei poate fi realizat din acelasi tip de lemn, lacurile exterioare protejand lemnul de agentii externi. 
Acest mobilier permite stilul usor antichizat, personalizand interiorul.
Potrivita utilizarii intr-o casa veche sau noua, mobilierul de cires este potrivit si living-ului: masa de cafea, taburetele tapitate cu piele alaturi de canapeaua cu manere si picioare din lemn de cires tapitata cu acelasi material se asorteaza cu masuta tv si corpul de biblioteca sau vitrina.
Stilul in care este lucrata mobila alaturi de culoarea inconfundabila asigura luxul si functionalitatea dorite.

Bancuta de lemn pentru sali de asteptare
Suport de haine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*