Mobila cu pat incorporat

Spatiul minimalist presupune utilizarea unui mobilier cat mai eficient in privinta spatiului si utilitatii lui, motiv pentru care va sugeram alegerea unui mobilier modular care sa aiba pat incorporat. Marimea patului poate fi pentru una sau doua persoane, dupa necesitati.

Patul incorporat poate fi realizat in doua maniere:
a)canapea rabatabila in laterale si deasupra fiind corpuri cu usi, sertare sau polite;
b) patul este rabatabil, pe timp de zi fiind ca o usa de dulap in lateralele caruia sunt corpuri cu usi si sertare pentru depozitat diverse obiecte.
Pentru spatiile generoase, patul dublu fix poate fi incorporat in mobila de perete, deasupra si in laterale fiind o serie de spatii inchise sau deschise.
Pentru camerele de tineret exista varianta patului extensibil de sub mobilierul de perete, iar latimea acestuia in partea inferioara este de 1-1,5m, reprezentand latimea patului.
Realizata din lemn natur sau din PAL, cu structura patului din lemn de fag, otel sau metal cromat, mecanismul ce permite rabatarea sau extinderea patului este realizata cu accesorii BLUM, rezistente in utilizare.
Paturile fixe au in general structura metalica si saltele, iar canapelele rabatabile sunt tapitate cu stofa, rezistente la uzura.
Acest tip de mobilier poate fi achizitionat din magazinele de resort sau poate fi comandat in functie de spatiu si preferinte.
Acest tip de mobilier sigura spatiul si confortul dorit, alaturi de un design ce personalizeaza camera.

Bancuta de lemn pentru sali de asteptare
Suport de haine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*