Mobila crem

Mobila deschisa la culoare permite decoratiuni in culori inchise sau deschise, acesta constituind un avantaj. Clasic prin colorit, mobilierul crem creeaza o ambianta vesela si calda in interior. In aceasta culoare se pot mobila orice fel de interioare, fie in locuinta, la birou, intr-un cabinet sau o sala de sedinte.

Mobilierul specific locuintelor poate fi compus dintr-o serie de piese ce se pot constitui ca mobilier pentru dormitor: pat dublu, dulap pentru haine, comoda cu sertare sau masa de toaleta cu oglinda, masuta sau birou pentru computer; in living se pot amplasa canapele extensibile tapitate cu stofa sau piele ecologica crem, biblioteca modulara sau fixa, masa joasa si fotolii sau scaune clasice in jurul unei mese extensibile in forma patrata sau rotunda.
Specific bucatariei este mobilierul crem compus din corpuri modulare, suspendate si asezate pe pardoseala, masa si scaune in diferite forme.
Sa nu minimalizam rolul mobilierului crem destinat holului, care poate fi compus din cuier montat pe perete, consola sau pantofar in aceeasi nuanta care pe langa aspectul elegant asigura luminozitate holului. 
Pentru camerele de tineret mobila modulara poate fi realizata din combinatii coloristice: crem-alb; crem-verde; crem-bleu care asigura o nota personala camerei.
Pentru dormitoare mobila in combinatii de culori poate fi realizata din maro-crem;wenghe-crem, asigurand o eleganta aparte in camerele decorate in maniera moderna cu lemn natur sau furniruit.

Bancuta de lemn pentru sali de asteptare
Mic mobilier din lemn de fag

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*