Mobila confectionata din lemn de tei

Lemnul de tei este o esenta moale care permite realizarea diferitelor obiecte de mobilier pentru bucatarii, dormitoare sau living-uri. Modelele realizate sunt destinate atat interioarelor clasice, cat si celor moderne. In cazul in care doriti sa dati interiorului un aer rustic, lemnul poate fi tratat cu substante specifice care-i confera o nota antichizata.

Finisajele pot fi sculptate cu eleganta si delicatete pe suprafetele usilor dulapului, picioarele si spatarele scaunelor sau tablia patului.
Realizate din lemn natural, obiectele de mobilier asigura un aer de intimitate si eleganta interiorului.
Desi considerata clasica, mobila din lemn reprezinta o investitie inegalabila. Decorarea interioarelor locuintelor, camerelor de hotel sau birourilor cu mobilier din tei conduc la un design interior cald si primitor, paleta coloristica a celorlalte elemente decorative situandu-se in nuante deschise,ce aduc luminozitate.
Preocuparea designerilor in realizarea unor obiecte de mobilier remarcabile si personalizate au condus la punerea in circuitul pietei obiecte de mobilier din lemn de tei pictat cu vopsele pe baza de apa.
Slefuite manual si protejate cu straturi de lac in dispersie apoasa sau ceara dizolvata in uleiuri speciale, aceste obiecte constituie puncte de atractie in interior.
Fie ca este vorba de decorarea interioarelor cu mobilier din tei sau doar cu cateva obiecte pictate si lucrate manual, acestea reprezinta o valoare practica si artistica in orice loc.


Mobila si mobilier cu specific oriental
Mobila din lemn masiv de pin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*