Mici decoratiuni cu oglinzi

In ceea ce priveste micile decoratiuni dintr-o casa anumite persoane nu ar trebui sa se simta vinovate pentru ca nu doresc sa isi expuna in casa fiecare obiect de mica dimensiune primit ca de exemplu statuete, scrumiere in general obiecte de decor.

Alte persoane ar trebui sa incerce sa reziste tendatiei de a aduna acest tip de obiecte mai ales daca deja au o multime de astfel de obiecte , asta incazul in care nu incercati sa obtineti un stil rococo modern si inghesuit. Cateva ornamente precum statuete nu fac rau nimanui insa trebuie sa aveti in vedere si existenta unor decoratiuni mai de efect ca de exemplu a unui tablou , mai ales ca acesta va folosi spatiul de pe perete in loc sa consume din spatiul si asa mic al camerei.


decoratiune-oglinda de perete


Oglinzile reprezinta un as in maneca si un truc de iluzie optica nemaipomenit deoarece nu numai ca amplifica lumina dar si multiplica suprafetele. Holul de oglizi al Palatului Versailles este cel mai bun exemplu: oglinzile reproduc ferestrele din fata lor transformandu-le astfel si pe ele in ferestre in care se vede gradina Palatului. Pentru admiratorii infocati ai oglinzilor astazi exista in comert chiar si mobila din oglinzi, deci aveti de unde alege.


Cuverturi pentru patul din dormitor

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*